Har du af en eller anden grund forvildet dig ind på min kontaktside, så stop da endelig ikke her. Kontakt mig! Skriv hvad du har på hjerte af godt, ondt og tosset ting. Jeg lytter (læser) gerne hvad der kommer min vej. Som jeg skriver ovenfor, så er det værste der kan ske dig kun, at du skal vente på svar. Jeg er GTD’er (Getting Things Done), så dit skriv ryger på en eller anden liste i min bog/app, og på et tidspunkt, ja så skal jeg nok vende tilbage til dig. Det kan du regne med.

 

NU TIL DET PRAKTISKE

Du kan sende en direkte mail til mig på [email protected]. Her havner du blandt et velsorteret udvalg af nyhedsmails, shoppemails og familiehenvendelser – godt selskab right?

 

DU ER OGSÅ VELKOMMEN TIL AT FINDE MIG PÅ SOCIALE MEDIER

Instagram og Twitter er de to apps, som stadig har notifikationer slået til på min telefon, så dine odds er bedst her. Jeg går under brugernavnet @pukfalken på begge medier.

 

Er din henvendelse af den seriøse lidt mere forretningsmæssige karakter, så anbefaler jeg enten at connecte på LinkedIn og skrive, hvorfor vi skal ”slå pjalterne sammen”. Vil du have min direkte linje så anbefaler jeg naturligvis min arbejdsmail. Alt det kan du finde ved at klikke dig ind på Bloch&Østergaards side med mine oplysninger.


TYPEN, DER ELSKER AT HJÆLPE ANDRE OG HAR SVÆRT VED AT SIGE NEJ
– HENDE ER JEG