Hvad kan jeg hjælpe dig med at forandre?

Hvad betyder: ‘Forandringsledelse møder social medie marketing’?

Kombinationen af sociale medier og forandringsledelse gør mig til specialist i at fokusere på, hvilken forandring du gerne vil opnå med din indsats på sociale medier. At være tilstede er ikke nok til at skabe engagement og loyale brugere. At booste dine opslag og skyde med spredhagl er ikke nok til at udvide din målgruppe. Men at lave en dedikeret indsats et skridt af gangen, er det der gør, at du kommer i mål med den forandring, som du ønsker at skabe i den digitale verden.

Jeg kan hjælpe dig med at blive skarpere på, hvad dit formål med din tilstedeværelse på sociale medier skal være. Sammen finder vi den rigtige målgruppe og sikre, at vi bruger dine annoncekroner rigtigt. Jeg hjælper med at analysere den indhentede data, så vi løbende kan optimere din indsats. Man kan nemlig ikke bare sætte alle sejl i søen og forvente, at skibet selv finder ud til det åbne hav. Sociale medier er en konstant forandringsproces, som handler om at lave justeringer, lytte, analysere og evaluere sin indsats.


Optrædener i medierne #migmigmig

Artikel: Nyt medlem i Fynsk Erhverv og den første Digitale Rebel: Nyt medlem – Puk Falkenberg. Den 28. september 2016

TV optræden: TV2 Fyn’s social medie magasin: #FikDuSet: Hvorfor er Snapchat så smart? Den 15. april 2016

TV optræden: TV2 Fyn’s social medie magasin: #FikDuSet: Klip med Abu Hassan delt 1700 gange. Den 11. marts 2016

TV optræden: TV2 Fyn’s social medie magasin: #FikDuSet: Facebook’s livestreaming er farligt for fulde folk. Den 5. februar 2016

Blog: Erik Korsvik Østergaard om specialeforløbet: Specialeblog – 3: Puk er færdig! Den 26. januar 2016

Oplæg: Trekantområdets kulturkonference: 3 elementer til at forandre dine eventdeltageres mind-set og udvikle dine koncepter. Den 22. oktober 2015

Blog: Erik Korsvik Østergaard om specialeforløbet: Specialeblog – 2: God start. Den 19. september 2015

Blog: Erik Korsvik Østergaard om specialeforløbet: Specialeblog – 1: Start-up. Den 6. august 2015


Podcasten Digitale Tanker

Hvis du ikke allerede har opdaget det, så laver jeg en Podcast sammen med Anita Lykke Klausen. Du kan læse mere om baggrunden for podcasten her eller gå direkte til Digitale Tanker.