Digitale Tanker – af digitale indfødte

Længe har jeg gået og tænkt over præcis hvordan jeg skulle dele min viden og mine digitale tanker. Bloggen var selvfølgelig en god start, men skulle jeg supplere med en podcast eller måske en youtube kanal? Anita Lykke Klausen gjorde min beslutning meget lettere, da vi tilfældig snakkede om emnet: “Hvorfor ikke bare lave en podcast sammen?”

Anita har været gæst i flere af branchens podcasts og havde derfor en god idé om hvad det ville indebærer at starte en podcast op. Så mens hun brugte sit netværk til at finde gode råd, tips og tricks, så satte jeg mig ind i det tekniske, for hvor skal sådan en podcast hen i det store web for at komme ende iTunes?

Det var starten og så gik det stærkt!

Hjemmeside – www.digitaletanker.com – var første skridt på rejsen og vi fandt hurtigt ud af at vi arbejder godt sammen. Som Anita skriver på sin side, så er “vi af samme sind, men vores faglighed er tilpas forskellig”. Vi har begge en forkærlighed for de digitale medier, men Anita fokusere på neuromarketing, hvor jeg nørder forandringsledelse.

Det giver os et naturligt spænd i podcasten at snakke om digitale tanker og samtidig koble vores faglighed på fra de forskellige aspekter. Det giver os nogle gode snakke og diskutioner om alt fra digital markedsfæring, neuromarketing, forandringskommunikation, ledelse og tech.

Hør vores pilotafsnit, hvor det hele startede lige her.

Hvert afsnit har et kort digitalt indslag, som vi kalder en trend (selvom det ikke nødvendigvis er noget nyt) og derefter et tema. Temaet er et konkret emne, hvor Anita og jeg tager os en uddybende snak om det vi har på hjertet.

Du kan følge podcasten på digitaletanker.com, Facebook eller Twitter. Du kan også gå direkte ind i din fortrukne podcast app og abonner direkte. Nye episoder udkommer hver anden søndag i både iTunes, Stitcher og andre gode podcaststeder.

Vi høres ved!

 

 


Vil du vide mere om podcasts?

Er du interesseret i andre spændende podcasts om markedsføring, så vil jeg anbefale dig at gå ind på Nochmal.dk og se et overblik over alle de artikler Eric har skrevet om podcasting m.v. Og så skal du da helt sikkert lytte til Help Marketing med Eric Ziengs!

Hvis det er statistik der interesserer dig, så skal du helt sikkert besøge Podcaststats. Få et overblik over hvor mange der rent faktisk er med på en lytter.