Som en yderst ekstrovert og empatisk person bidrager jeg ved at sprede energi og entusiasme. Både på tomandshånd og i grupper er jeg god til at skabe kontakt til andre mennesker og mine empatiske kompetencer gør, at jeg kan sætte mig i andres situation, bevare overblikket, skære igennem og forholde mig kritisk.

 

I vidensgenerering og brainstorming situationer ‘taler jeg for at tænke’, hvilket styrker mig i at analysere forskellige aspekter af problemstillinger og inkludere fremtidige muligheder og udfordringer. Mange har tit beskrevet mig som en tusindkunstner og jeg involverer og engagerer mig gerne i interessante projekter.

 

Jeg sætter pris på deadlines, struktur og organiserede forhold, hvor jeg har mulighed for at være kreativ, udvikle mig, lære og skabe resultater. Den værdiskabelse jeg bidrager med, kan mærkes i min indsats på at motivere, engagere og forpligte relationer mod en effektiv fælles løsning.’

 

Det betyder, at jeg bidrager til teamwork og vil gøre mit bedste til at vi sammen for succes. Jeg lærer også gerne nye kompetencer for at opnå gode resultater, eller finder en i mit netværk der kan hjælpe.

 

Jeg er en “forandringsledelses-nørd”, der stræber efter at finde koblingen mellem ledelse af interne forandringer, når digitale og sociale medier implementeres. Jeg tror på at den eneste måde denne implementering opnår succes er ved at inkludere, involvere og engagere hver eneste medarbejder i organisationen. Dette er lige nu en af mine store passioner: At finde en måde at implementere sociale medier i en organisation, som skaber resultater, succes og værdi for virksomheden.


DE POSITIVE FORSTYRRELSER RAMMER, NÅR DU MINDST VENTER DET!