Uddybning af ydelser

Kommunikation er en vigtig del af at nå i mål. Derfor kommer jeg også gerne ud og sidder hos jer, mens vi sammen løser opgaven. Det handler om, at I føler jer trygge ved vores samarbejde. Jeg laver gerne in-house projekter, konkrete opgaver eller løbende rådgivning.

“Sociale medier er kontekst afhængige. Det er nødvendigt at forstå konteksten man befinder sig i, for at kunne skabe indhold og annoncering, der matcher brugernes forventninger?”

For mig handler det om at finde ’the one best way for each’, og derfor er ingen af mine projekter og løsninger ens. Min erfaring fra hvert projekt med forskellige udfordringer og muligheder styrker min viden og kreativitet, når jeg står med et nyt projekt i hånden. Jeg er ikke bange for at kaste mig ud i nye projekter, hvor jeg måske ikke er 100 % hjemmevant. Til gengæld er jeg bevidst om egne kompetencer og ved præcis, hvad jeg kan bidrage med. Det betyder også, at hvis der ikke er et match, så påtager jeg mig ikke opgaven. Det handler om at finde den bedste løsning for jer, og det vil jeg bruge alle mine kræfter på. Om det drejer sig om branding, annoncering eller styrkelse af den interne forståelse i jeres organisation, så lad os kombinere vores viden og komme i mål!

Læs mere om mig og hvad jeg kan hjælpe dig med at forandre her.